Healing for en større sjælskontakt

"Healing hjælper dig til at komme i kontakt med din inderste kerne hvor din sjæls visdom findes. Det er vidunderligt at finde ind til dette sted, hvor beslutninger tages fra den reneste sandhed, og tilværelsen i livet bliver tryggere og mere afbalanceret"

Oplevelser fra kunder

”Lina, mange tak for din hjælp. Det har betydet meget for mig og min familie. Jeg føler nu, vi er blevet en sammenhængende enhed. Jeg oplever ikke længere den aversion imod min mand, som jeg tidligere har haft. Jeg lever mere i nuet, uanset hvad der sker. Min families karma med at udelukke mænd eller i det hele taget at have modstand på at være i et forhold, er nu stoppet med mig. Så selvom det har krævet nogle konflikter med min mand, hvor vi begge fik det kortvarigt værre, så var det det hele værd. Kan nu fortsætte mit dejlige liv. Så mange tak til dig for denne usædvanlige effektive hjælp i samarbejde med englene. Jeg føler mig så heldig.”
avatar, icon, placeholder-3814049.jpg
Anonym (om karmisk healing)
“ Lina formår at skabe et trygt rum, hvor man kan komme ned i gear fra dagligdagens stress og jag og give sit “indre jeg” en omgang selvforkælelse- en sjælelig massage. Den indre balance bliver genoprettet med ny energi og positivitet og giver nyt håb for at få det bedste ud af ens liv, her og nu, og leve det fuldt ud”.
avatar, icon, placeholder-3814049.jpg
Cecilie (om healing)
”Grunden til at jeg ville prøve healing var fordi jeg oplevede stress, og havde svært ved at komme i kontakt med mine egne følelser. Jeg var lidt skeptisk overfor fjernhealing, men fik hurtigt tillid til Lina i vores telefonsamtale. Selve healingen var utroligt afslappende. Efterfølgende kunne jeg gradvis mærke en bedre kontakt til min datter i takt med at jeg nemmere kunne identificere mine følelser og også udtrykke dem. Jeg vil hermed give mine varmeste anbefalinger af fjernhealing hos Lina.”
avatar, icon, placeholder-3814049.jpg
Anna (om fjernhealing)

Healing løsner blokeringer så din energi kan komme i flow. Energi i flow bidrager til mere overskud som du kan bruge på noget som er værdifuldt for dig. Og når det er værdifuldt for dig, gavner det også alle andre i din nærhed.

Men det er ikke et quickfix. Det kræver stilhed, tillid og tålmodighed.

Om Mig

Mit navn er Lina og jeg er uddannet englehealer fra Engleskolen Danmark. I 2022 startede jeg Lycka Healing, og det glæder mig at hjælpe mennesker med at komme ud af hverdagens hamsterhjul og få kontakt med sin egen sjæl. Hvis du mærker at der er noget som trækker i dig, sjæleligt, åndeligt, så har du fundet det rette sted.
Ved siden af mit firma er jeg ansat på deltid, som dyrlæge. Dyr og natur ligger mig meget varmt om hjertet. Her (Blog) kan du læse mere om hvordan mit liv tog en drejning tilbage til mit oprindelige jeg, med en mere spirituelle måde at anskue livet på.

”Healing er en energetisk udrensning og samtidig et energiboost.”